Pátek 27. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Automobil narazil do stromu, řidiče vystříhávali ven

Jednotky hasičů vyjely dnes, 24. 12. 2011 v 05.11 hod. k dopravní nehodě osobního automobilu. Jednalo se o OA ve stromě, uvnitř zůstala zaklíněná osoba.

Popis události od JSDH Velké Opatovice: Jednotka vyjela na dopravní nehodu osobního automobilu s vyproštěním osob. Při příjezdu na místo události provedeným průzkumem zjištěn OA v příkopě po nárazu do stromu. Uvnitř se nacházela jedna zraněná, zaklíněná osoba a byla již v péči zdravotníků. Za pomoci vyprošťovacího nářadí a ve spolupráci se ZZS byla osoba vyproštěna a předána do péče zdravotníků. Příjezd JSDH Jevíčko.

Během vyprošťovacích prací další hasiči provedli protipožární opatření, osvětlení místa zásahu a řídili dopravu na pozemní komunikaci. Příjezd HZS Boskovice. Předání místa události VZ HZS. JSDH Jevíčko odeslána zapět na základnu. Příjezd dopravní policie. Po ukončení záchranných a likvidačních prací a vyšetření události dopravní policií bylo vozidlo vytaženo na silnici. Odjezd HZS Boskovice. JSDH V.O. vyčkala příjezdu odtahové služby, vypomohla s naložením vozidla a v 08.36 hod. se vrátila zpět na základnu.

Zúčastněné jednotky: JSDH Velké Opatovice, HZS Boskovice, JSDH Jevíčko, ZZS Velké Opatovice, Policie ČR, Dopravní policie

Foto a info: JSDH Velké Opatovice

Sdílet