Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Kluzké silnice potrápily motoristy na Karlovarsku

Hasiči zasahovali u dopravních nehod u Bezvěrova, Oloví či v Chebu. I když teploměr ukazuje teploty nad bodem mrazu, na silnicích to klouže.

Velmi kluzkou silnici z Toužimi směrem na Plzeň hlásili toužimští hasiči po příjezdu k dopravní nehodě u Bezvěrova. Osobní auto se zde převrátilo na střechu. Na místě zasahovala i posádka záchranné služby, řidič byl ale v pořádku a převoz do nemocnice nepožadoval. Hasiči ze stanice Toužim zajistili místo nehody a po dohodě s policií předali místo zásahu správě a údržbě silnic.

Hasiči ze stanice Kraslice zase vyjížděli k dopravní nehodě dvou osobních aut na silnici z Oloví na Kraslice. Nehoda si vyžádala jedno zranění, sanitka záchranné služby ošetřila spolujezdkyni z jednoho z havarovaných aut.

V Chebu v ulici Podhradské se převrátila na bok dodávka. Řidič dokázal z auta sám vystoupit, uvnitř vozidla ale zůstal jeho pes. Po nehodě nešlo otevřít poškozené dveře, hasiči se stanice Cheb museli nejdřív převrátit dodávku zpět na kola, teprve potom psa vyprostili ven, kde si ho převzal veterinář.

Všechny nehody se staly v úterý dopoledních hodinách, podle silničářů je řada cest namrzlých a kluzkých, řidič by tak měli dbát při jízdě zvýšené opatrnosti.

Martin Kasal
tiskový mluvčí
HZS Karlovarského kraje
Sdílet