Neděle 29. září 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Motorkář zahynul na místě, nepomohla mu ani rychlá pomoc

Smrtí šedesátiletého motorkáře skončil dnes odpoledne střet osobního automobilu Volkswagen, traktoru s valníkem a motorkou Jawa 350. K tragické nehodě došlo dosud z nezjištěných příčin na silnici z Mostu do Havraně.

Mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková řekla, že motocyklistu zřejmě srazil řidič protijedoucího vozu, který předjížděl traktor. Podle očitých svědků byl motorkář po střetu katapultován několik desítek metrů a i se strojem skončil v příkopu.O roz­párané plechy vozidla si měl motorkář doslova amputovat končetinu. Muž těžkým zraněním na místě podlehl a lékaři záchranné služby už mohli pouze konstatovat jeho smrt.

Na místě vedle záchranářů zasahovala také přivolaná jednotka profesionálních hasičů z Mostu. Ta po odpojení autobaterie asanovala vozovku po úniku provozních látek. Řidič osobního vozu utrpěl lehká zranění především v obličeji a policisté u něj vyloučili alkohol. Vinu za nehodu ale zřejmě ponese.

Policisté kvůli smrtelné nehodě zcela uzavřeli na několik hodin vozovku po dobu vyšetřování karambolu a dopravu odkláněli po objízdné trase.

DENÍK.cz / Jan Vraný – <a href=„http://­mostecky.denik­.cz“>mostecky­.denik.cz</a>
Sdílet