Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Policisté pronásledovali vozidlo, to havarovalo a začalo hořet; oba muži z něj utekli a ztratili se

Dopravní nehodou a následným požárem osobního automobilu Opel skončila ve středu po dvaadvacáté hodině riskantní policejní honička v Litvínově. Dvojice dosud neznámých mužů v osobním autě ujížděla v Litvínově státním policistům, kteří vozidlo pronásledovali.

Řidič, který odmítal zastavit a nereagoval na policejní výzvy, nezvládl řízení a ve vysoké rychlosti havaroval. S autem v ostré zatáčce vylétl z vozovky, najel na svodidla, která automobil vymrštila do vzduchu, kde se obrátilo o 180 stupňů a dopadlo na chodník.

I když se po dopadu a nárazu ocitlo okamžitě v plamenech, oběma mužům se podařilo z hořícího vraku dostat ven a uprchnout. Na místo se sjelo několik policejních vozidel. Policisté a strážníci následně začali prohledávat okolí, není totiž vyloučeno, že oba muži utrpěli popáleniny a další zranění.

Nikoho však v okolí nehody nenašli. Před jejich příjezdem se osádce unikajícího vozidla podařilo utéci. Požár auta uhasila přivolaná jednotka profesionálních hasičů z Litvínova, ta musela rozřezat i část poničeného zábradlí.

DENÍK.cz / Jan Vraný – <a href=„http://­mostecky.denik­.cz“>mostecky­.denik.cz</a>
Sdílet