Sobota 28. září 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasiče na Pardubicku ve čtvrtek zaměstnaly i další nehody

Do Linhartic vyjížděly ve čtvrtek v 11.49 hodin hasičské vozy. Havarovala tady hned tři osobní vozidla značek Fiat Ducato, Škoda Octavia a Mitsubishi. Jedna osoba si po nehodě stěžovala na bolest krku a byla předána do péče zdravotníků.

Hasiči odstranili následky nehody a havarované vozy odtáhli mimo vozovku, aby netvořily překážku silničního provozu. Jednotka hasičů se zpět na základnu vrátila v 14.13 hodin.


V 14.03 hodin zasahovali hasiči z Poličky v Jedlové, kde se střetla dvě vozidla. Při nehodě byla zraněna jedna osoba. Z havarovaných vozidel unikaly provozní náplně. Hasiči je zasypali sorpčními látkami.

Při odstraňování následků kolize byla vozovka zcela neprůjezdná. Po zadokumentování nehody policisty, hasiči odstranili následky nehody a poté se vrátili zpět na základnu.


Ve čtvrtek v podvečer vyjížděli holičtí hasiči k nehodě do obce Jaroslav. Krátce po šesté hodině tady havaroval osobní automobil. Skončil v příkopu a na střeše. Hrozivě vypadající nehoda se na štěstí obešla bez zranění. Po vyšetření nehody policisty hasiči odstranili následky nehody.

Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje
Sdílet