Čtvrtek 4. července 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Holík International přeje hezké Vánoce a šťastný nový rok 2013

Milí přátelé, je dobré s blížícím se koncem roku, připomenout významnější události, které naši firmu – Holík International – a naše zákazníky – hasiče, letos potkaly.

Především to byl rok mezi-veletržní. Rok, kdy jsme pracovali na vývoji nové podšívky u hasičských zásahových rukavic. Tato podšívka by do značné míry měla vyřešit problém s jejím občasným vytahováním.

Jako další úkol jsme si zadali zvyšovat ochranu před sálavým teplem, které se zvláště v poslední době individuálně a subjektivně měří v testovacích kontejnerech. Připravujeme několik řešení, které tuto ochranu výrazným způsobem zvýší.

Všechny tyto novinky představíme v roce 2013 na sérii hasičských veletrhů. Uvidíte nás na českém veletrhu Pyros, slovenském Fireco, čínském China Fire a německém A+A.

Příští rok se ponese ve znamení 20. výročí založení naší společnosti. Doufáme, že série akcí s tímto výročím spojená, bude příjemným překvapením i pro vás.

V této chvíli se také sluší popřát Vám i Vašim blízkým hezké Vánoce a šťastný nový rok 2013. Těšíme se, že se s Vámi budeme potkávat i v časech příštích a věříme – veselejších.

Ivo Holík – jednatel
Holík International s­.r.o.

Sdílet