Sobota 28. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jednotka nikde nezasahovala, nedošlo k nehodě ani požáru a hasiči proto zůstali doma

Včera, dne 31. března 2013, naše jednotka SDH Spodní Bříza nezasahovala u žádné události. Siréna tak nemusela vyhlásit poplach a členové jednotky se neseběhli k hasičárně.

Ilustrační foto

Dále se naši členové nemuseli ve spěchu převlékat do zásahových oděvů a nemuseli nasedat do zásahového vozidla, jimž je strojník nemusel vézt k zásahu.

Jak je z článku patrno, nedošlo ani k dopravní nehodě na hlavní silnici vedoucí z našeho města a životy tak zůstaly ušetřeny. Na místo dokonce nemusel dorazit ani vyprošťovací speciál Hasičského záchranného sboru, jak zmiňujeme, nebylo by co vytahovat.

Občané našeho města se také zachovali vzorně při práci s ohněm a operační důstojník na tísňové lince nemusel ve 13:34 přijmout žádný hovor, oznamující požár, nemusel proto tedy ani vysílat jednotky v druhém stupni požárního poplachu ke šlehajícím plamenům.

Práci hasičům také ušetřili zloději, kteří v tento den nepoškodili nádrž žádného vozidla a naše jednotka tak nemusela sorbentem posypávat skvrnu dlouhou třicet metrů širokou metry dva.

Závěrem lze konstatovat, že zásah jednotky nemusel být ve večerních hodinách ukončen a členové se nemuseli vracet do svých domovů. Fotodokumentace události samozřejmě nevznikla a nikdo nebyl zraněn.

Kaštan Velký
velitel jednotky
JSDH Spodní Bříza

-apw-

Sdílet