Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

U tragické ranní nehody zasahovali mostečtí hasiči na hlavním tahu z Chomutova do Mostu

Smrtelné zranění utrpěla 54letá řidička v pátek před šestou hodinou ranní na hlavním tahu z Chomutova do Mostu, kde po smyku vjela do protisměru a střetla se tam s protijedoucím osobním autem.

Podle předběžných informací jela řidička v malém osobním automobilu ve směru od Chomutova a dosud z nezjištěných příčin dostala na zasněžené vozovce pod mosteckým Hněvínem smyk a vjela do protisměru, kde se její vozidlo střetlo s protijedoucím automobilem.

Jeho řidič z nehody vyvázl bez zranění. Svědci nehody vypověděli, že řidička, která nebyla připoutána za jízdy bezpečnostními pásy, po střetu ještě žila. Bohužel ale utrpěla vážná zranění, kterým posléze podlehla i přes včasný zásah lékařů záchranné služby.

Podle mostecké policejní mluvčí Aleny Bartošové je nehoda zatím v šetření dopravních policistů. S největší pravděpodobností může za karambolem být právě nevlídné počasí a ranní sněžení.

Na místě zasahovala také jednotka profesionálních mosteckých hasičů, která odpojila autobaterie z havarovaných aut a provedla protipožární opatření.

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet