Sobota 28. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda u Velkých Opatovic si vyžádala zranění jedné osoby

Dne 8. 4. 2013 v 12:25 byla ohlášena dopravní nehoda osobního automobilu, který havaroval u Velkých Opatovic do svodidel. Při příjezdu na místo události se zraněný řidič nacházel již v péči ZZS.

Hasiči z JSDH Velké Opatovice provedli protipožární opatření, zabezpečení místa nehody a započali řízení provozu na komunikaci. Vzhledem k devastaci přední části vozidla nebylo možné otevřít kapotu bez násilí a proto za použití páčidla se jednotka dostala k odpojení autobaterie. Z vozidla již neunikaly žádné provozní kapaliny, pouze chladicí kapalina byla vzhledem k roztržení nádrže kompletně vyteklá. Následoval příjezd HZS Boskovice a PČR. ZZS odvezla zraněnou osobu do nemocnice.

Jednotky vyčkaly příjezdu dopravní policie. Po zdokumentování místa události, bylo vozidlo za pomoci automobilového navijáku vyproštěno zpět na komunikaci. Jednotka HZS provedla odřezání zbývajících částí roztrženého zábradlí.

JSDH Velké Opatovice po domluvě s rodinným příslušníkem odtáhla vozidlo na domluvené místo. Ukončení zásahu a odjezd jednotek na základnu.

Zúčastněné jednotky: JSDH Velké Opatovice, HZS Boskovice, ZZS Velké Opatovice, PČR, Dopravní policie.

Sdílet