Pátek 5. července 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasiči se sešli se starostou města

Starosta města Příbram MVDr. Josef Řihák se uplynulý týden slavnostně setkal s hasiči a městskými policisty v příbramském Zámečku-Ernestinu. Předmětem schůzky bylo poděkování za práci, kterou vykonali dobrovolní hasiči a městští policisté pro město v roce 2006.

Velitelé dobrovolných jednotek požární ochrany Příbram 1, Březových Hor a Zdaboře obdrželi za odvedenou práci pamětní diplomy. Zároveň to bylo poprvé, kdy se členové dobrovolných hasičů setkali po listopadových volbách s novým starostou.

„Jsme rádi, že i nové vedení radnice zachovalo tradici lednových setkání hasičů se starostou, kde se máme možnost setkat a vyjádřit při nich svůj názor na požární ochranu ve městě Příbram. Bylo nám při schůzce poděkováno za činnost v roce 2006, která by však nebyla možná bez podpory jak finanční, tak materiální, jaké se nám dostává ze strany města Příbram,“ uvedl Martin Poulíček, starosta příbramských hasičů.

V součastné době probíhají ve sborech dobrovolných hasičů na uzemí města Příbram valné hromady, kde se hodnotí a bilancuje činnost za rok 2006. „Například naši hasiči
(SDH Příbram 1) budou mít slavnostní výroční valnou hromadu 20. ledna v Sokolovně od 14:00 hodin,“ doplnil Poulíček.

Info: SDH Příbram I
Sdílet