Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

FSDays 2013 nabídne zcela ojedinělé propojení bezpečnosti se stavebnictvím

5. ročník mezinárodního veletrhu nejnovějších trendů protipožární

a zabezpečovací techniky, systémů a služeb – FSDays, již tradičně pro obory fire&security, it protection, safe traffic, rescue prague a inteligentní bydlení, se uskuteční ve dnech 17. – 21. září 2013 v PVA EXPO PRAHA, opět souběžně s mezinárodním stavebním veletrhem FOR ARCH 2013.

Základní dlouhodobou koncepcí FSDays je jeho jednoznačná orientace na odborného návštěvníka především z oborů fire&security:

  • montážní a realizační společnosti
  • projektanty a architekty objektů a budov, urbanistických komplexů a celků
  • developery (techničtí a bezpečnostní ředitelé)
  • stavební společnosti
  • bezp. pracovníky objektů s vysokým rizikem napadení
  • zástupce bytových družstev a sdružení nájemníků
  • zástupce bezpečnostních složek státu
  • vrcholový management a bezpečnostní ředitele ze státní správy a samosprávy
  • krizových úřadů, měst a obcí, bezpečnostních agentur apod.
  • zástupce integrovaného záchranného systému, jednotky požární ochrany a záchranáře, nemocnic a zdravotnických zařízení, facility managementu.

FSDays má zcela ojedinělé oborové propojení bezpečnosti se stavebnictvím a ve spojení s největším a nejnavštěvovanějším stavebním veletrhem v ČR – FOR ARCH se stává místem pro kvalitní a prestižní prezentaci nejnovějších bezpečnostních systémů zástupců jednotlivých značek v moderním, největším pražském veletržním areálu (předchozí ročník shlédlo 69.357 návštěv­níků!).

Úlohou FSDays 2013 je seznámit s nejnovějšími trendy, postupy a systémy pro zabezpečení, ostrahu a ochranu objektů, systémy pro inteligentní budovy, ochranu dat a informací, bezpečnost v dopravě, kybernetickou bezpečnost, ale i možnostmi materiálně-technického vybavení pro záchranáře i prostředků pro zvýšení bezpečnosti státu.

FSDays 2013 se uskuteční pod záštitou Ministerstva vnitra ČR, Ministerstva dopravy ČR a Hlavního města Prahy. Ke spolupráci a partnerství na přehlídce byly přizvány a osloveny i další instituce, složky státu a profesní sdružení.

Hlavním tématem 5. ročníku FSDays 2013 je „Digitální bezpečnost“. Novinkou letošního ročníku je umístění všech společností, které budou na tomto výstavním komplexu prezentovat protipožární a zabezpečovací techniku, systémy a služby „pod jednu střechu“, tj. do stejné výstavní haly „FSDays“, navíc v nejbližším možném sousedství firem z příbuzných oborů – elektro, inteligentního bydlení a digitální domácnosti.

Mediálním partnerem veletrhu je server POŽÁRY.cz

Uzávěrka přihlášek je již 31. 5. 2013.

Sdílet