Sobota 28. září 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tři osobní vozidla se střetla na silnici mezi Mostem a Litvínovem, jedna osoba nehodu nepřežila

Jedno smrtelné a dvě těžká zranění, taková je bilance tragického střetu tří osobních automobilů v neděli před patnáctou hodinou na hlavním silničním tahu z Mostu do Litvínova.

Řidič jednoho z vozidel podle předběžného vyšetřování ve vysoké rychlosti dosud z nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde se postupně střetl s protijedoucími automobily.

Spolujezdec řidiče auta, které vlétlo do protisměru, na místě nehody zemřel. Další dva řidiči byli do nemocnice transportováni vrtulníky.

Mladá řidička ze třetího automobilu vyvázla ze střetu pouze s lehkým poraněním. Na místě zasahovala profesionální jednotka mosteckých hasičů, která pomáhala s vyproštěním obou zaklíněných řidičů. Velitel zásahu HZS Most Filip Keller podotkl, že hasiči museli současně zasahovat s vyproštěním u obou řidičů a poté provedli rovněž protipožární opatření u havarovaných aut.

Ke střetu došlo v místě, kde se čtyři jízdní pruhy sbíhají do dvou u křižovatky s mosteckou ulicí Železničářů poblíž kopistského vlakového seřadiště. Vozovka na Litvínov byla zprůjezdněna v osmnáct hodin.

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet