Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Partnerský program PO-BP.cz, to jsou peníze a podpora nejen pro hasiče

Víte, jakým způsobem lze získat pro svoji jednotku zajímavou podporu pro její činnost? Společnost Požární bezpečnost již od roku 2006 podporuje hasiče i občanskou společnost v aktivitách, zasahují do oblasti vzdělávání, využití volného času i do podpory ochrany majetku každého z nás.

Ilustrační foto

V praxi se často setkáváme s tím, že jednotlivé sbory dobrovolných hasičů (které jsou mimochodem velmi často jediným kulturním hybatelem zejména v těch menších obcích) zoufale bojují s nedostatkem prostředků na zajištění svých aktivit, jako jsou například závody v požárním sportu, plesy, oslavy výročí založení, dětské dny a jiné.

Požární bezpečnost s.r.o. byla založena v roce 2005 ve spolupráci s dobrovolnými hasiči Kraje Vysočina právě proto, aby z ní hasiči měli něco navíc, aby se mohli obrátit na silného a spolehlivého partnera, pokud potřebují materiálně či jinak podpořit; aby se mohli opřít o jistotu, že Požární bezpečnost je tu právě od toho, aby jim vyšla maximálně vstříc.

Tak vznikl partnerský program společnosti Požární bezpečnost, který dobrovolným hasičům po celé České republice poskytuje například dárky zdarma skrze portál Ráj Hasičů, materiální pomoc při organizování kulturních akcí SDH a JSDH, zápůjčky skákacích hradů pro děti, podporu požárního sporu na všech úrovních, přímou podporu jednotlivých SDH při nákupu hasičského vybavení nebo podporu v oblasti zabezpečení domácností jednotlivých členů SDH.


V roce 2012 jsme formou peněžních i nepeněžních darů rozdali hasičům na jejich aktivity téměř 900 000 Kč. Tento rok chceme být ještě lepší a metu jsme si stanovili na jeden milion korun.

Podle posledních informací, které mám k dispozici, tuto metu snadno překonáme a jsem rád, že můžeme dobrovolné hasiče takto významně podpořit.

dodává výkonný ředitel společnosti Požární bezpečnost pan Jaroslav Fikar


Dosáhnout na výhody partnerského programu Požární bezpečnosti je více než jednoduché, podrobné informace jak postupovat jsou k dispozici na webu Požární bezpečnosti. Podpora je dostupná všem, včetně malých sborů a jednotlivců – každá žádost je posuzována individuálně.

Veškeré dotazy můžete směřovat e-mailem na jihlava@po-bp.cz nebo na infolinku 606 934 924.

Neváhejte a přidejte se proto k stovkám a tisícům spokojených partnerů Požární bezpečnosti, čerpat výhody jejich partnerského programu nikdy nebylo tak jednoduché!

Sdílet