Neděle 1. září 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Čtyři zranění při dopravní nehodě

Jednotky HZS Českých drah Praha a HZS Středočeského kraje PS Jílové u Prahy zasahovaly včera večer u dopravní nehody dvou osobních automobilů, která se stala na pozemní komunikaci u nádraží Praha-Zbraslav.

30. 1. 2007, 18:00 hod. – pozemní komunikace Zbraslav – Jarov

Po příjezdu jednotky HZS ČD Praha a v zápětí i HZS ČR – Jílové bylo zjištěno, že se jedná o dopravní nehodu dvou osobních vozidel Fiat Punto a Ford Mondeo. Vozidla se střetla levou přední částí při vzájemném míjení. Fiat byl po nárazu odhozen do kolejiště, takže musela být zastavena vlaková doprava a Ford zůstal vedle silnice. V každém automobilu cestovala dvojice osob, tedy čtyři lidé. Spolujezdec z Fordu byl stopař a ve Fiatu cestovalo dítě v upevněné autosedačce. Všechny odvezla Zdravotnická záchranná služba hl. m. Prahy a Středočeského kraje k ošetření do pražských nemocnic.

Hasiči provedli osvětlení místa zásahu z obou vozidel – CAS 24 Mercedes a CAS 24 Scania, zajištění vozidel proti požáru, likvidaci uniklých provozních náplní za pomoci sorbentu, odstranění Fiatu z kolejiště – zprovoznění železniční dopravy, úklid komunikace po nehodě a dále asistovali odtahové službě při nakládání vraků havarovaných vozidel. Příčina nehody je v šetření Policie ČR.

-wap-
Sdílet