Neděle 6. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehody šesti osobních automobilů

Během dnešního dne (4. 2. 2007) zasahovaly jednotky HZS Pardubického kraje z požárních stanic Přelouč a Chrudim u dvou dopravních nehod celkem šesti osobních automobilů, při kterých došlo ke zranění čtyř osob.

HZS Pak stanice Přelouč

Dne 4. února 2007 v 9:44 hodin byli hasiči přivoláni k dopravní nehodě tří osobních automobilů (Peugeot 206, Seat Toledo a Fiat Panda) na silnici z Přelouče do Valů. Při příjezdu hasičů na místo byly již všechny tři zraněné osoby (2 středně těžká a 1 lehké zranění) v péči zdravotníků. Hasiči provedli odpojení akumulátorů, aby nedošlo k požáru a zamezili úniku provozních kapalin z havarovaných vozidel. Ze strany hasičů byla událost ukončena v 10:44 hodin.

HZS Pak územní odbor Chrudim

Dne 4. února 2007 ve 12:11 hodin hasiči z Chrudimi zasahovali u dopravní nehody tří osobních vozidel na křižovatce (odbočka na Medlešice) na silnici mezi Chrudimí a Pardubicemi. Jednu zraněnou osobu si do péče převzala Zdravotnická záchranná služba. Při ohlašování nehody na tísňovou linku bylo oznámeno zranění dvou dětí při nehodě. To se ale nakonec nepotvrdilo. Hasiči zabezpečili místo nehody proti požáru, dále proti pohybu a zamezili úniku provozních náplní.


por. Bc. Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje

Foto: DN – komunikace Přelouč – Valy

-wap-
Sdílet