Neděle 6. října 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Při tragické nehodě zahynuly dvě dospělé osoby a dítě

K tragické dopravní nehodě, srážce nákladního automobilu SCANIA a osobního automobilu Peugeot 306 došlo dnes (19. února 2007) před jedenáctou hodinou dopoledne na silnici mezi Rokycany a obcí Šťáhlavy.

Nákladní automobil jedoucí od Rokycan se z dosud nezjištěných příčin dostal do protisměru, kde se čelně srazil s osobním automobilem jedoucím od Šťáhlav. Zcela zdemolovaný osobní automobil skončil na boku v levém příkopu ve směru od Rokycan a nákladní automobil před ním na kolech v lese. Bilance nehody je tragická. V osobním automobilu zahynuly dvě dospělé osoby a dítě. Řidiči nákladního automobilu museli rokycanští profesionální hasiči pomoci z vozidla. Poté byl předán ZZS, která ho odvezla do nemocnice. Hasiči spolu s policisty zajistili místo nehody. Silnice v místě byla z obou stran uzavřena. Po zadokumentování nehody hasiči ve 12:48 hodin začali s vyprošťováním mrtvých těl. Na místo se dostavila pohřební služba a odtahová služba. Po vyproštění těl hasiče čekala asistence odtahové službě a odstranění následků nehody.

Ráno po deváté hodině vyjížděli ranní profesionální hasiči ze stanice Pobřežní k dopravní nehodě tří osobních automobilů v ulici U Trati v Plzni, na mostě Milenia. Při nehodě byla zraněna jedna osoba, kterou do své péče převzala ZZS. Hasiči zajistili místo nehody a sorbentem zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.

Tiskový mluvčí HZS Plzeňského kraje: por. František Vaško

-wap-
Sdílet