Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

MISS HASIČKA: Představujeme další čtveřici soutěžících, tři dívky a jednoho muže

Až do 11. října 2013 můžete svým hlasem podporovat hasičky a hasiče, kteří nepostrádají odvahu ani krásu a přihlásili se do letošního ročníku soutěže MISS Hasička či Hasič roku. Dnes si představíme druhou čtveřici soutěžících.


MISS hasička – soutěžící č. 4 – Nikola Penčáková

Dvacetiletá blondýnka Nikola studuje v Brně Vysoké učení technické na fakultě Podnikatelské, obor Účetnictví a daně, poté by ráda pracovala jako auditor nebo daňový poradce. Má ráda cestování, dobrodružství, sushi, bílé tulipány a kvalitní víno.

Nikola pochází z vesnice Korytná, kde je rovněž u sboru asi 4 roky. Během té doby zažila několik požárů, ale i povodně. V požárním sportu závodí jako „pravý útok“.

Kromě požárního sportu tráví Nikola svůj čas na kole či kolečkových bruslích, chodí na poledance, v zimě lyžuje a nebo cvičí fitness.

Měří 173 cm a její míry jsou 84–60–89.

Líbí se Vám právě Nikola? Tak neváhejte a pošlete jí hlas!


MISS hasička – soutěžící č. 5 – Jana Pekařová

Osmnáctiletá hnědovlasá kráska Jana pochází ze Zádveřic, kde je i u sboru dobrovolných hasičů už 8 let. V požárním sportu závodí na levém proudu. V minulém roce zároveň závodila za Lhotu u Zlína jako spoj u sání.

Jana studuje třetím rokem obchodní akademii ve Zlíně. Mezi její záliby mimo hasičského sportu patří jízda na koni, atletika, plavání, inline brusle, kolo, trampolíny. Miluje procházky v přírodě, společenské akce a dobré jídlo.

Měří 177 cm a její míry jsou 90–71–93.

Líbí se Vám právě Jana? Tak neváhejte a pošlete jí hlas!


MISS hasička – soutěžící č. 6 – Denisa Kolářová

Jednadvacetiletá Denisa pochází z Prahy a v současné době studie na Technické univerzitě v Liberci na přírodovědně-humanitní a pedagogické fakultě obor kulturně-historická studia.

Žiji v obci Křižany, která je její srdeční záležitostí, protože sem jezdila od dětství na prázdniny k babičce. Když dostala nabídku stát se členkou SHD Křižany, bez váhání na tuto nabídku kývla. A tak již přes 2 roky závodí jako pravý proud a pomáhá při všech kulturních akcí, které jsou pořádány hasičským sborem.

Zbytek svého volného času věnuje pomoci v koňském domově důchodců – Rolinka. A na udržení potřebné kondice chodí Denisa běhat a na spinning, jezdí na kole a v zimě na snowboardu.

Měří 177 cm a její míry jsou 93–66–92.

Líbí se Vám právě Denisa? Tak neváhejte a pošlete jí hlas!


Hasič roku – soutěžící č. 2 – Jan Jakubský

Dvaadvacetiletý Honza studuje Universitu Hradce Králove, Technicko-fyzikální měření. V SDH Velký Třebešov působí již čtvrtý rok a v hasičském sportu zastává pozici levý proud. Mezi jeho záliby patří fitness, hasičský sport, box, fotbal a motorka.

Líbí se Vám právě Honza? Tak neváhejte a pošlete mu hlas!


www.misshasicka.cz

www.hasicroku.com


Sdílet
Seriál: MISS hasička