Sobota 28. září 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Další zásahy hasičů Královéhradeckého kraje ze dne 26. srpna 2013

Profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové vyjeli v 08:47 hodin na žádost záchranné služby na pomoc s transportem pacientky do sanity v ulici Edvarda Beneše v Hradci Králové.


Krátce před devátou hodinou dopoledne byli profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové s technickým automobilem přivoláni k dopravní nehodě, která se stala na silnici z Hradce Králové směrem na Holice.


Územní odbor Náchod

Jednotka dobrovolných hasičů z Police nad Metují odstraňovala spadlý strom z vozovky v Suchém Dole.


Jedna osoba byla zraněna při dopravní nehodě motocyklu a dodávky v Horní Radechové. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Náchoda. Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že dodávka při couvání narazila do motocyklisty, který utrpěl lehčí zranění.

Hasiči až do vyšetření příčin nehody řídili v místě dopravu. Zasypali uniklé provozní náplně, očistili vozovku a odtlačili motocykl mimo silnici. Příčiny nehody šetří Policie ČR.


Dobrovolní hasiči z Teplic nad Metují dohašovali doutnající seno a slámu po čtvrtečním požáru ocelokolny v Dolních Teplicích.


Jednotka dobrovolných hasičů z Náchoda odstraňovala nebezpečný hmyz v Müllerově ulici v Náchodě – Bělovsi.


Profesionální hasiči z Jaroměře vyjeli v 19:36 hodin k dopravní nehodě, která se stala v Okružní ulici v Jaroměři – Josefově. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo ke střetu osobních vozidel Škoda Felície a Ford Escort.

Nehoda se obešla bez zranění. Hasiči provedli protipožární opatření a zabránili úniku provozních náplní. Příčiny nehody šetří Policie ČR.


Územní odbor Trutnov

Profesionální hasiči z Trutnova, dobrovolní hasiči z Trutnova – Horního Starého Města a Pilníkova likvidovali požár tří kontejnerů na odpad v Prostředních Starých Bukách.


Trutnovští profesionální hasiči vyjeli k nouzovému otevření bytu v ulici Tichá v Trutnově. Dveře bytu byly otevřeny ještě před příjezdem hasičů.


Územní odbor Jičín

Profesionální hasiči z Jičína otevírali dveře bytu v ulici Pod lipami v Jičíně.

K ohlášenému požáru chaty, který signalizovalo bezpečnostní zařízení uvnitř objektu, vyjeli po 17. hodině profesionální hasiči z Jičína do obce Bukvice. Hasiči se násilně dostali do objektu a zkontrolovali všechny místnosti.

Žádné známky požáru však nenalezli. Jednalo se o planý poplach a jednotka se vrátila zpět na základnu.

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje
Sdílet