Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda se zraněním u obce Habry

V pátek 1. listopadu krátce po poledni vyhlašuje krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina poplach zásahové jednotce SDH Golčův Jeníkov na dopravní nehodu dvou osobních vozidel u obce Habry.

Po příjezdu na místo zásahu ustanovujeme zásahovou techniku k zabezpečení místa nehody a průzkumem zjišťujeme, že došlo k dopravní nehodě OA Škoda Felicia a nákladního automobilu Iveco. Na místě se nachází jedna zraněná osoba, která je již mimo havarované vozidlo. Hasiči poskytují zraněné osobě předlékařskou první pomoc a do příjezdu ZZS je v naší péči. Současně je prováděno protipožární opatření odpojení AKU a zasypání uniklých provozních kapalin pomocí sorbentu.

Na místo se dostavuje posádka zdravotnické záchranné služby a přebírá si od hasičů zraněnou osobu do své péče. Společně s kolegy z PS Světlá nad Sázavou a z centrální stanice Havlíčkův Brod vyčkáváme na příjezd Skupiny dopravních nehod Policie ČR. Po příjezdu PČR a odjezdu posádky ZZS velitel zásahu redukuje na místě síly a prostředky. Naše jednotka společně s kolegy z Havlíčkova Brodu se vrací zpět na své základny.

SDH Golčův Jeníkov

Sdílet