Úterý 8. října 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Šest jednotek hasičů pomáhá při pátraní po ženě na Jablonecku, nevrátila se domů

Na žádost PČR se ve středu 5. 2. 2013 dopoledne zapojilo 6 jednotek hasičů do pátrání po pohřešované ženě nad 60 let, která se nevrátila do svého bydliště v Rychnově u Jablonce Nisou.

Do pátrací akce v terénu vyrazili profesionální hasiči z Jablonce nad Nisou, dobrovolní kolegové z Rychnova u Jablonce nad Nisou, hasiči z Maršovic, Jablonce nad Nisou – Kokonína, Pasek a Proseče nad Nisou. Hasiči společně s příslušníky PČR vytvořili dvanáctičlenné skupiny, přičemž v každé skupině je i zdravotník ČČK, a prohledávají přidělené sektory.

Na 4 oblasti je rozděleno město a jako další lokality byla zvolena místa, kam žena ráda chodila. Prohledávána je oblast kolem vodní nádrže Mšeno, dále v lokalitě Srnčí důl a lesoparku Žižkův Vrch.

Aktualizace 14:00 hodin Oblast Rychnova u Jablonce nad Nisou je již propátraná, stejně tak okolí Mšena a Srnčího dolu. Nyní se prohledává sektor od osady Dobrá voda směrem k Jablonci nad Nisou.

Aktualizace 6. února 2014 Dnes pokračuje pátrání po pohřešované ženě z Rychnova u Jablonce nad Nisou. Do akce se zapojilo opět 6 jednotek hasičů. Tentokrát jde o profesionální hasiče z Liberce, Jablonce nad Nisou, dobrovolné hasiče z Liberce – Pilínkova, Rádla, Hodkovic nad Mohelkou a Rychnova u Jablonce nad Nisou.

por. Mgr. Zdenka Štrauchová
tisková mluvčí
HZS Libereckého kraje
Sdílet