Neděle 29. září 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Žena vstoupila před projíždějící rychlík, střet způsobil zranění neslučitelná se životem a žena jim na místě podlehla

Českobudějovičtí kriminalisté se obrací touto cestou na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při zjištění totožnosti neznámé ženy, která dnes ráno v 08:55 hodin náhle pravděpodobně v sebevražedném úmyslu vstoupila do kolejiště přímo před přijíždějící rychlík jedoucí z Prahy do Českých Budějovic. K tragické události došlo u železničního přejezdu v ulici Nemanická v Českých Budějovicích. Kriminalistům se doposud nepodařilo zjistit její totožnost ženy. Na místě zasahovala také jednotka HZS SŽDC České Budějovice, která provedla očistu kolejového svršku.

Žena byla ve věku 50 – 60 let, 170 cm vysoká, štíhlá, nevýrazných boků. Měla černé krátké vlasy. Na sobě měla oblečený černý flaušový tříčtvrteční kabát se zapínáním na výrazné kovové knoflíky o průměru 3 cm žluté barvy s ornamenty. Přes kabát měla pásek zavázaný na uzel. Pod kabátem měla oblečené bavlněné triko s krátkým rukávem ve světle žluté barvě. Na nohou měla strakaté černo-bílé kalhoty a vysoké hnědé elegantní kozačky. Na pravé i levé ruce měla jeden prstýnek ze žlutého kovu, na krku řetízek ze žlutého kovu s přívěskem kulatého tvaru. K železničnímu přejezdu přišla ve směru od Pražské tř.

Pokud máte jakékoliv informace, které by kriminalistům mohly pomoci zjistit totožnost zemřelé ženy, kontaktuje, prosím, kriminalisty na telefonním čísle 974 226 620 nebo přímo na lince 158. Za Vaši pomoc předem děkujeme.

por. Ing. Štěpánka Uhlířová
tisková mluvčí PČR

Sdílet