Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Další ročník závodu v lezení na umělé stěně „O Hořickou trubičku“ se konal 22. dubna 2014 v Hořicích

Dne 22. dubna 2014 se uskutečnil v Hořicích v Podkrkonoší závod v lezení na obtížnost na umělé stěně O Hořickou trubičku 2014 , který uspořádali Sportovní klub hasičů Královéhradeckého kraje, Česká hasičská sportovní federace a Hasičský záchranný sbor Královéhradeckého kraje za podpory Odborového svazu hasičů.

Tento, již pátý ročník soutěže navštívilo 21 závodníků a jedna závodnice, všichni si zasoutěžili na dvou rozřazovacích cestách, ze kterých se deset lezců dostalo do finále, kde se utkali o jedinečnou trofej hořické trubičky, kterou pro každý ročník ručně zhotovuje místní keramik.

Medailová místa obsadili:

  1. Roman Popík – Hzs kraje Vysočina – Havlíčkův Brod
  2. Pavel Pfeifer – Hzs Královehradeckého kraje – Náchod
  3. Jakub Čeřovský – Hzs Královehradeckého kraje – Jičín

Opět jsme prožili hezký lezecký den a to také díky sponzorům a mediálním partnerům, kteří akci podpořili. Děkujeme místnímu horolezeckému oddílu, který postavil pěkné a vyvážené závodní cesty a realizačnímu týmu ze stanice Náchod. Budeme se těšit na příští ročník , který se bude konat opět koncem dubna u nás v podkrkonoší. Chtěl bych pozvat všechny lezce, kteří si chtějí před sezonou ve skalách ještě zalést na umělé stěně, k nám do Hořic na soutěž „O hořickou trubičku 2015“ .

Partnery akce jsou www.horicketrubicky.eu , www.cukrarna-erben.cz , www.horice.org. Mediálním partnerem akce jsou www.pozary.cz.

Výsledková listina je v příloze článku.

Sdílet
Přiložené soubory
Závod Lezeni Hořice 2014.xls zobrazit online XLS 41 kB