Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Svatba zpečetila všestarsko-říčanskou koalici, velitel jednotky si vzal členku té sousední

Když si hasič bere hasičku, je to vždycky událost. Když si velitel výjezdové jednotky bere členku ze sousední jednotky, musí to být o to lepší. A když on je ke všemu starosta okrsku a ona členkou okresní rady mládeže, tak to prostě musí stát za to.

Re1t TECHNICKA POMOC, VSESTARY – RICANY, I.ST PRAHA VYCHOD, DVA BLAZNI U OLTARE, SNAHA O SPOJENI, TECHNIKA – TRAMBUS A TATRA

Dne 4. dubna 2014 vyrazily jednotky anebo jejich zástupci z SDH Všestary, SDH Říčany, SDH Doubek, SDH Úvaly, SDH Křížkový Újezdec, SDH Babice, SDH Mukařov, SDH Tehov, SDH Štíhlíce a SDH Tehovec k nahlášené události na Zámek Berchtold do Kunic-Vidovic, kde byly požádány o požární asistenci u události spojení a potvrzení všestarsko-říčanské koalice.

Po příjezdu na místo události jednotky provedly průzkum a bylo shledáno, že není jiné východisko, než právoplatně uzavřít manželství Niny Vaněčkové z SDH Říčany a Milana Šafránka z SDH Všestary. V pravé poledne si tito dva řekli své ano a tak navždy přislíbili, že na výjezdy už budou jezdit vždy jako manželé Šafránkovi.

Všem tímto děkujeme za účast na této akci!

Sdílet