Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nadace ČEZ podpořila blovické mladé hasiče

Sbor dobrovolných hasičů v Blovicích se koncem loňského roku rozhodl dovybavit kroužek mladých hasičů. Kroužek, jenž v současné době navštěvuje pětatřicet dětí, potřeboval soutěžní překážky, které slouží především k přípravě na celoroční hru PLAMEN a využívají se například na štafetu 4×60m, štafetu CTIF (zkratka pro Mezinárodní technický výbor pro prevenci a hašení požárů) a požární útok CTIF.

Cena sady jedenácti kusů překážek, jako je například elektronický nástřikový terč, bariéra, kladina, lávka, žebříková stěna, uzlový stojan a další, se v různých prodejnách pohybovala kolem 120-ti tis. korun.

Z důvodu ušetření finančních nákladů jsme nechali překážky vyrobit u firmy Pavel Škola – zámečnictví, kde výroba vyšla na celkových 81.520,12 Kč. Zároveň jsme počátkem tohoto roku zažádali o dotaci na pokrytí finančních nákladů Nadaci ČEZ, která realizaci tohoto projektu podpořila částkou 80.000 Kč. Výše zmíněným subjektům bychom rádi poděkovali za ochotu, vstřícnost a podporu našich nejmenších členů.

Sdílet