Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Zásahy hasičů Královéhradeckého kraje ze dne 17. ledna 2008

Královéhradečtí hasiči ve spolupráci s profesionálními hasiči z Jaroměře odstraňovali následky dopravní nehody, která se stala v obci Černožice. Na hlavní silnici ve směru Hradec Králové – Jaroměř havarovalo osobní vozidlo, které skončilo na střeše.

Hradec Králové
Královéhradečtí hasiči ve spolupráci s profesionálními hasiči z Jaroměře odstraňovali následky dopravní nehody, která se stala v obci Černožice. Na hlavní silnici ve směru Hradec Králové – Jaroměř havarovalo osobní vozidlo, které skončilo na střeše a poškodilo lampu veřejného osvětlení. Řidič byl lehce zraněn a ošetřen na místě. Hasiči zabezpečili vozidlo proti požáru a úniku provozních kapalin. Příčiny nehody šetří Policie ČR. (foto: stanice Jaroměř)

Hasiči z Hradce Králové dále otevírali dveře bytu v Urxově ulici v Hradci Králové a vyprošťovali tři osoby, které uvízly v porouchaném výtahu v ulici Dukelská třída v Hradci Králové.

Územní odbor Rychnov nad Kněžnou
Hasiči ze stanice Dobruška otevírali dveře místnosti v objektu Technických služeb v Orlické ulici v Dobrušce. V místnosti došlo k poruše topení a úniku vody.

Rychnovští hasiči vyjeli po šesté hodině večer k vyproštění kamionu, který uvízl v Nádražní ulici ve Vamberku a blokoval silnici. Tahač s návěsem při otáčení propadl přední nápravou do betonové skruže. Hasiči pomocí vyprošťovacího automobilu vytáhli tahač ze skruže.

Územní odbor Náchod
Profesionální hasiči z Jaroměře vyjeli v 16:35 hodin k hlášenému nálezu plechového sudu s neznámou bílou látkou v Bezručově ulici v Jaroměři. Neznámá látka byla částečně rozsypána kolem sudu. Hasiči ve speciálních ochranných oblecích zajistili sud s bílou látkou. Následně bylo zjištěno, že sud na místo uložili pracovníci Technických služeb, kteří potvrdili, že se uvnitř sudu nachází posypová sůl.

Územní odbor Trutnov
Jednotky HZS Královéhradeckého kraje – územního odboru Trutnov nezasahovaly u žádné události.

Územní odbor Jičín
Profesionální hasiči z Jičína vyjeli v 09:46 hodin k dopravní nehodě, která se stala v Poděbradově ulici v Jičíně – Novém Městě. Na rozlité naftě na komunikaci havarovala dvě osobní vozidla. Nehoda se obešla bez zranění. Hasiči zajistili obě vozidla proti požáru a úniku provozních látek. Pracovníci SÚS ošetřili vozovku od nafty.

Jičínští hasiči likvidovali požár dvou kontejnerů na odpad v Husově ulici v Jičíně.

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje


-swo-
Sdílet