Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Strom spadl na osobní vozidlo, řidič utrpěl těžké zranění

K vážné nehodě došlo včera (27. března 2008) odpoledne na silnici č. 14 u Dolní Radechové. Profesionální hasiči z Náchoda byli o nehodě informováni ve 14:24 hodin. Na silnici v lesním úseku praskl mohutný strom, který spadl na právě projíždějící osobní vozidlo Ford Fiesta.

Územní odbor Náchod

V Náchodě se srazilo osobní vozidlo s kamionem

Včera (27. března 2008) po poledni došlo k nehodě dvou osobních vozidel a kamionu v Polské ulici v Náchodě. Řidič osobního vozidla Š 120 se střetl s kamionem s polskou poznávací značkou. Do škodovky ještě následně narazil řidič Š Favorit, který nestačil včas zabrzdit. Ve Š 120 došlo k lehčímu zranění spolujezdkyně, která ale kvůli zdeformovaným dveřím na straně spolujezdce zůstala uvězněna uvnitř vozidla. Náchodští hasiči pomocí hydraulického zařízení dveře otevřeli a ženu předali do péče záchranné služby. Zajistili havarovaná vozidla proti požáru a úniku provozních náplní. Příčiny nehody a míru zavinění šetří Policie ČR. (foto: stanice Náchod)


Strom spadl na osobní vozidlo, řidič utrpěl těžké zranění

Dvacetiletý řidič utrpěl vážné zranění a byl převezen do nemocnice. Horším následkům nehody zabránila svodidla, o která se strom částečně opřel. Hasiči pomohli záchranné službě s ošetřením a naložením zraněného muže. Zabezpečili vozidlo proti požáru a úniku provozních látek a až do příjezdu Policie ČR řídili provoz a odkláněli dopravu. Následně rozřezali a odklidili kmen stromu z vozovky. Příčiny nehody šetří Policie ČR. (foto: stanice Náchod)

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje

-swo-
Sdílet