Pátek 4. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Česká republika

V katastru části Horní Maršov – Horní Albeřice zasahovali profesionální hasiči z Trutnova a dobrovolné jednotky z Horního Maršova a Pece pod Sněžkou u dopravní nehody osobního automobilu, který narazil do stromu. Při příjezdu hasičů na místo události se u vozidla nikdo nenacházel, pasažéři byli odvezeni do blízkého penzionu.

Obě osoby byly následně předány do péče ZZS, jedna byla zraněna. Hasiči dále zajistili místo nehody. Z havarovaného vozidla došlo k drobnému úniku pohonných hmot, pod vozidlo dali hasiči záchytnou vanu. Místo zásahu si pak převzali policisté.

K dopravní nehodě osobního automobilu a dodávky vyjely jednotky HZS Kladno, Slaný a SDH Zlonice. Jednalo se o čelní střet přímo na sjezdu ze silnice 7 na Slaný a Smečno. Na místě bylo celkem osm zraněných osob, které skončily v péči zdravotnické záchranné služby, která je rozvezla do nemocnic v Kladně a Slaném.

Silnice byla po dobu zásahu průjezdná kyvadlově. Hasiči na místě provedli protipožární opatření a zasypali uniklé provozní kapaliny.