Pondělí 14. října 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Česká republika

K dopravní nehodě osobního vozidla vyjeli do ulice Dobrá mysl v Hostinném profesionální hasiči z Vrchlabí a dobrovolná jednotka z Hostinného. Automobil zde narazil na železničním přejezdu do sloupu světelné signalizace. Vůz skončil po nárazu v kolejišti.

Provoz na trati musel být zastaven. Při nehodě byla zraněna jedna osoba, do péče si ji převzali záchranáři. Hasiči místo události zajistili, provedli na havarovaném voze protipožární opatření a odpojili akumulátor. Po došetření nehody vozidlo uvolnili a odstranili jej z kolejiště. Následně předala jednotka místo události policii a drážní jednotce SŽDC.

Nikdo nebyl zraněn při dopravní nehodě dvou osobních aut značek Kia Sportage a Škoda Fabia, které se střetly u obce Homole. Kia po nárazu skončila mimo vozovku převrácena na levý bok, Fabia zůstala stát na silnici.

Oba řidiči vyvázli bez zranění, vyproštění nebylo potřeba. Profesionální jednotka ze stanice Křemže provedla zajištění místa, protipožární opatření a do příjezdu Policie ČR řídila provoz na komunikaci. Po naložení vozidel na odtahovou službu hasiči uklidili vozovku.