Pátek 27. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Nehoda tří osobních vozidel se stala v katastru části Velká Úpa, došlo k ní na silnici č. 296. Na místě byla profesionální jednotka ze stanice Trutnov a JSDH Pec pod Sněžkou. Komunikace byla zpočátku neprůjezdná, celkem bylo zraněno šest osob.

Hasiči zajistili místo události, zabezpečili havarovaná vozidla a postarali se o odstranění následků nehody. Postupně byla auta naložena na odtah a hasiči se postarali o úklid vozovky.

Profesionální jednotka z Jičína zasahovala u dopravní nehody dvou osobních automobilů v části Robousy. Nehoda se stala na silnici č. 16 ve směru od Jičína na Úlibice. Jedno z vozidel skončilo po střetu na středových svodidlech, nehoda blokovala provoz na komunikaci.

Jednotka zajistila místo události a zabezpečila havarovaná vozidla. Jedno z vozidel bylo následně schopno odjet po vlastní ose a druhé bylo odtaženo. Hasiči se postarali o úklid vozovky.

V pátečních podvečerních hodinách uvízl na železničním přejezdu v Lochenicích traktor s vlekem, kde blokoval provoz na železnici a bylo potřeba jej vyprostit.

Místní dobrovolná jednotka regulovala dopravu a na místo vyjela profesionální jednotka ze stanice Hradec Králové – Pražská a následně také vyprošťovací automobil z centrální královéhradecké stanice. Nakonec se podařilo vlek odpojit a traktor byl vyproštěn bez speciálního vyprošťovacího automobilu.