Pondělí 7. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Na hlavním tahu Plzeň – Přeštice došlo nedaleko čerpací stanice u Chlumčan k tragické dopravní nehodě jednoho osobního vozidla. Automobil vyjel mimo komunikaci a narazil do stromu. Vozidlo začalo po nárazu hořet. Okolo jedoucím řidičům se podařilo z vraku vyprostit tři osoby, které byly následně předány do péče ZZS.

Řidiče vozidla se bohužel nepodařilo z vozidla vyprostit dříve, než po uhašení požáru. Na místo se dostavil koroner. Vzhledem k namrzání povrchu komunikace povolali hasiči na místo sypač SÚS.

Do katastru Předměřic nad Labem mířili v pátek odpoledne profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská. Na komunikaci I/33 mezi odbočkou na Světí a odbočkou na hradeckou část Předměřice n. L. došlo k dopravní nehodě osobního vozidla, nákladního automobilu a popelářského vozu.

Nákladní vůz skončil po nehodě převrácený na bok napříč vozovkou. Jedna osoba se při nehodě zranila, do péče si ji převzali záchranáři. Hasiči místo zásahu zabezpečili, provedli protipožární opatření a předali jej policistům.