Čtvrtek 3. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

K dopravní nehodě osobního a nákladního vozidla mířili profesionální hasiči z Nového Bydžova a dobrovolná jednotka z Chlumce nad Cidlinou. Vozidla havarovala na dálnici D11 na úrovni obce Voleč. Dálnice musela být vinou nehody na nezbytně nutnou dobu uzavřena.

Osobní vůz byl po nehodě značně zdemolovaný. Záchranáři se postarali o řidiče tohoto vozidla a převezli jej k preventivnímu vyšetření do zdravotnického zařízení. Jednotky místo události zajistily a následně se postaraly o úklid komunikace.

Dvě jednotky profesionálních hasičů ze stanic Blatná a Písek zasahovali na silnici č. 20 v katastru obce Sedlice u dopravní nehody, při které se střetly dva osobní automobily. Nehoda byla původně ohlášena s nutností vyproštění zraněných osob.

Když však hasiči na místo přijeli, byli všichni cestující z havarovaných aut venku. ZZS ošetřovala a následně odvezla dvě zraněné osoby. Hasiči provedli nezbytné zabezpečení havarovaných vozidel proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Nehodu následně předali policistům k dalšímu šetření.