Středa 2. října 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Jičínští profesionální hasiči vyjížděli do obce Choteč k dopravní nehodě osobního vozidla se zraněním dvou osob. Ty se nacházely v době příjezdu hasičů na místo již mimo havarovaný vůz.

Automobil skončil po nehodě převrácený na střechu a nacházel se částečně mimo vozovku na krajnici. Hasiči místo nehody zajistili, provedli protipožární opatření a odstranili následky nehody. Zraněné si převzali do svých rukou záchranáři.

Do Veverkovy ulice v Hradci Králové mířili profesionální hradečtí hasiči, stala se zde dopravní nehoda osobního vozu a motocyklu. Jedna osoba byla při nehodě zraněna. Veverkova ulice byla po dobu provádění záchranných prací uzavřena.

Hasiči provedli na místě protipožární opatření a odpojili u havarovaných prostředků akumulátory. Jednotka zároveň usměrňovala dopravu a posléze se postarala o odstranění následků nehody.

Tragický konec mělo vytrhávání pařezů na zahradě v Blížkovicích na Znojemsku. Pětašedesátiletý muž si tam na podomácku vyrobeném traktoru při práci počínal nešťastně, přičemž se stroji zvedla přední kola a traktor se převrátil.

Muže přitom přimáčkl k zemi. I přes snahu přivolaných záchranářů, kteří na místo dorazili vrtulníkem, na místě podlehl způsobeným zraněním. Policisté okolnosti tragédie vyšetřují.