Sobota 6. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Jednotka profesionálních hasičů z Jaroměře byla přivolána ke střetu osobního vozidla a cyklisty u kruhového objezdu nedaleko hypermarketu v Jaroměři. Při příjezdu hasičů byl zraněný cyklista v péči záchranářů.

Ti ho s lehčím zraněním převezli k dalšímu ošetření do nemocnice. Osobní vůz nebyl nijak poškozen a nedošlo k úniku provozních kapalin. Jednotka předala místo události policistům a vrátila se zpět na základnu.

K dopravní nehodě osobního vozidla došlo odpoledne na silnici u obce Dřevěnice. Řidič z dosud nejasných příčin vyjel ze silnice a skončil s automobilem na střeše v příkopu. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Nové Paky s jednou cisternou.

Řidič byl při příjezdu hasičů v péči záchranné služby, která jej transportovala do nemocnice. Po vyšetření nehody Policií ČR hasiči převrátili vůz zpět na kola a odpojili autobaterii. Následně bylo vozidlo naloženo na odtah. Příčiny a okolnosti nehody šetří Policie ČR.

Profesionální hasiči z Hořic byli přivoláni k dopravní nehodě tří osobních vozidel v ulici Klicperova v Hořicích. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že neznámé vozidlo poškodilo další dva zaparkované automobily Ford Mondeo a Škoda Octavia.

Hasiči zasypali sorbentem uniklý hydraulický olej a do příjezdu policistů řídili v místě kyvadlově dopravu. Po zadokumentování události Policií ČR očistili vozovku od střepů a plastových částí.