Pátek 27. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Do Lipové ulice v Děčíně vyjeli profesionální hasiči ze stanice Děčín. Na vozovce se nacházela vrstva pravděpodobně kafilerního tuku, který unikl při prudkém stoupání na Kamenickou ulici z neznámého vozidla. Řidič si úniku nejspíše nevšiml a dál pokračoval v jízdě.

Hasiči okamžitě zasaženou vozovku zasypali a následně pracovníci Technických služeb pomohli s úklidem pomocí zametacího stroje. Provoz byl usměrňován PČR.

V Plzni na křižovatce ulic Klatovská a Tylova se střetla dvě osobní auta. Na místo vyjeli hasiči z PS Střed. Posádka jednoho z havarovaných vozidel vyvázla bez zranění. V druhém autě zůstaly dvě osoby, obě si stěžovaly na bolest krční páteře, spolujezdkyně navíc na brnění končetin.

Hasiči oběma nasadili z důvodu podezření na poranění páteře krční límec a po příjezdu ZZS je z vozidla bez použití hydraulického zařízení vyprostili. Nehoda zastavila na křižovatce provoz. Krátce po 3/4 na tři hasiči uvolnili komunikaci pro trolejbusy.

Na komunikaci I/35 v části města Valašské Meziříčí – Krásno nad Bečvou došlo k dopravní nehodě osobního vozidla a skútru. Na místo události byla vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Valašské Meziříčí. Při nehodě došlo ke zranění řidiče jednostopého vozidla.

Ten byl v době příjezdu hasičů v péči zdravotnické záchranné služby. Po zajištění místa nehody byla jednotka po dohodě s policisty odeslána zpět na svou stanici.