Neděle 29. září 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Hasiči z PS Domažlice při výjezdu k dopravní nehodě na sil. II/193 u Jeníkovicích cestou přijeli k druhé nehodě, která se stala u odbočky na Třebnice. Tato nehoda se obešla bez zranění. Hasiči zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem a pokračovali v cestě k původní nehodě.

Za Jeníkovicemi se střetla 3 osobní auta. Při této nehodě došlo k lehkému zranění jedné osoby. Hasiči zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem a pomohli naložit auta na odtahovou službu.

Do Spáleného Poříčí k požáru pokoje v v 2. patře bytového domu vyjelo celkem 5 jednotek PO – HZS Plzeň Slovany, Plzeň Střed s výškovou technikou a kromě místní dobrovolné jednotky i Blovice a Nezvěstice. Požár vypukl v pokojíčku. Příčina vzniku požáru je stále v šetření, prověřuje se i možnost, že požár zavinila hra dětí.

Požár se snažila uhasit matka pomocí věder s vodou. Hasiči vnikli do bytu, požár uhasili vysokotlakým proudem a zajistili odvětrání zakouřených prostor bytu. Při požáru nebyl nikdo zraněn. Vyšetřovatel škody předběžně vyčíslil na 50 tisíc korun, uchráněné hodnoty odhadl na 700 tisíc korun.