Středa 2. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Profesionálové ze stanice Týn nad Vltavou zasahovali na silnici II. třídy u Temelína u odbočky na Temelínec u dopravní nehody tří osobních automobilů. Řidiči všech tří vozů vyvázli bez zranění. Jeden z vozů – Škoda Octavia – skončil po střetu v příkopě, Ford Tranzit se převrátil na bok a Toyota Corolla zůstala na silnici.

Po vyšetření nehody Policií ČR jednotka HZS vytáhla Škodu z příkopu zpět na silnici a Tranzit otočila zpět na kola. Vůz Toyota pak hasiči odtlačili na krajnici mimo vozovku. Po odvezení vozů asistenční službou jednotka HZS zásah ukončila úklidem komunikace krátce před 11. hodinou.

Dvě jednotky profesionálních hasičů z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolných hasičů z Kostelce nad Orlicí vyjely o půl jedenácté večer k úniku vody v budově střední školy v Komenského ulici v Kostelci nad Orlicí. Hasiči po příjezdu na místo uzavřeli hlavní přívod vody do budovy. Provedeným průzkumem zjistili, že v jedné z místností došlo k poškození hadičky pod umyvadlem. Hasiči uzavřeli přívod vody v místě havárie a znovu otevřeli hlavní přívod do budovy školy.