Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Na 67. kilometru dálnice D11 u Nového Města došlo k dopravní nehodě dvou osobních vozidel, do péče si zdravotnická záchranná služba převzala celkem 4 osoby. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Nového Bydžova a dobrovolná jednotka z Chlumce nad Cidlinou.

Hasiči zabezpečovali místo události, provedli opatření proti vzniku požáru, odpojili u havarovaných vozidel akumulátory a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny. Místo zásahu si převzali policisté.

Třeboňská profesionální jednotka zasahovala s Policií ČR a ZZS u dopravní nehody, která se stala u obce Frahelž. Střetly se zde tři vozy značek Ford Tranzit, Renault Fluence a na parkovišti stojící Toyota Corolla.

Na místě nehody se nacházely posádky ZZS a vrtulníku LZS, které měly v péči zraněnou osobu. Třeboňská jednotka provedla protipožární opatření, odpojila akumulátory u vozidel a zasypala uniklé provozní kapaliny. Hasiči dále asistovali při transportu zraněné osoby do vrtulníku. Následně vyčkali na příjezd Policie ČR, ukončení jejího šetření a provedli závěrečný úklid.