Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Hasiči ze stanice Otrokovice byli vysláni k dopravní nehodě dvou osobních vozidel do obce Tečovice na Zlínsku. Po nehodě jedno z vozidel skončilo na boku. Po příjezdu hasičů byli již všichni cestující venku z vozidla.

Dvě osoby byly zraněny a do péče si je převzali záchranáři, kteří je odvezli do nemocnice k dalšímu vyšetření. Hasiči zajistili vozidlo na boku proti převrácení, u obou vozidel provedli protipožární opatření a odpojili autobaterie.

Na silnici u obce Hevlín se u bývalého hraničního přechodu střetl kamion s osobním vozidlem. Podle prvotních zjištění řidička osobního vozidla při vyjíždění z parkoviště nedala přednost jedoucímu nákladnímu vozidlu a došlo ke střetu. Tento střet byl pro řidičku osobního vozidla tragický a na místě podlehla zraněním.

Z poničeného auta ji museli vyprostit hasiči. Řidič nákladního vozidla zraněn nebyl a podle dechové zkoušky řídil střízlivý. Policisté po dobu vyšetřování silnici uzavřeli a provoz odklonili přes přilehlé parkoviště. Přesná příčina a míra zavinění je dále předmětem vyšetřování.

Profesionální i dobrovolní hasiči ze Slavičína byli přivoláni k havárii osobního vozidla do obce Rokytnice na Zlínsku. Řidič osobního auta zde sjel mimo silnici a poté se převrátil na střechu.

Hasiči zraněnému muži poskytli předlékařskou pomoc a poté ho předali přivolaným záchranářům. Dále hasiči u vozidla provedli protipožární opatření a odpojili autobaterii. Šetření příčiny nehody si převzali dopravní policisté.