Pátek 5. července 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Na silnici č. 33 u části Trotina došlo ve čtvrtek odpoledne k dopravní nehodě dvou osobních a dvou nákladních vozidel. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění osob. Jedno z osobních vozidel skončilo po nehodě mimo vozovku na boku v příkopu.

Na místo události byli vysláni profesionální hasiči ze stanic Hradec Králové – Pražská a Jaroměř. Jednotky místo události zabezpečily a řídily dopravu na komunikaci. Po došetření nehody policií se hasiči postarali o odstranění následků nehody.

Profesionální hasiči z Jaroměře a Dvora Králové nad Labem spěchali k dopravní nehodě osobního automobilu, která se stala na silnici č. 37 u Choustníkova Hradiště. Jednoho člověka museli hasiči z automobilu vyprostit a následně jej předali do péče zdravotnické záchranné služby.

Na místě zasahoval také vrtulník LZS. Hasiči místo nehody dále zajistili, zabezpečili vozidlo proti vzniku požáru a předali místo zásahu policistům.

V Buzulucké ulici v Hradci Králové se střetl osobní automobil a větší dodávka. Nehoda se obešla bez zranění. Jednotka z centrální stanice místo zajistila, provedla opatření proti vzniku požáru a uvolnila křižovatku. Hasiči následně pomohli s naložením havarovaných vozidel na odtah.

Při nehodě bylo poškozeno také zábradlí u komunikace a došlo k poškození nádrže nákladního automobilu. Jednotka se postarala o likvidaci uniklých pohonných hmot.