Pátek 5. července 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Profesionální hasiči z Náchoda a dobrovolní hasiči z Dolní Radechové vyjeli k dopravní nehodě, která se stala v Náchodské ulici v Dolní Radechové. Řidič osobního vozidla z dosud nejasných příčin vyjel ze silnice a prorazil plot u domu.

Při nárazu došlo k poškození podezdívky. Řidič vyvázl bez zranění a nedošlo k úniku provozních kapalin. Po zadokumentování události Policií ČR hasiči vyprostili vozidlo z místa u domu.

Dvě osoby utrpěly zranění při dopravní nehodě, která se stala u ocbe Sedlice. K nehodě vyjeli profesionální hasiči ze stanice Blatná. Jednalo se o nehodu, kdy osobní auto vyjelo ze silnice a narazilo do stromu. Hasiči zraněné osoby nemuseli vyprošťovat, pouze je předali do rukou zdravotníků ZZS.

Jednotka HZS zajistila auto protipožárním opatřením a zlikvidovali drobný únik provozních kapalin. U nehody jednotka spolupracovala také s Policií ČR.

Českokrumlovští profesionální hasiči spolupracovali s Policií ČR a ZZS v Českém Krumlově u Plášťového mostu, ze kterého chtěla žena skočit. Žena stála na kamenném zábradlí mostu a v době příjezdu hasičů s ní již komunikoval jeden z policistů.

Hasiči zajistili prostor pod mostem a dva hasiči šli nahoru na most. Když tam přišli, byla již žena zajištěna policisty – svoji opilostí ztratila rovnováhu a spadla sama přes zábradlí zpět na pěší komunikaci na mostě.