Pátek 4. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Česká republika

Profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové vyjeli k dopravní nehodě, která se stala v hradecké městské části Piletice. Při střetu dvou osobních vozidel bylo zraněno celkem sedm lidí. Hasiči se až do příjezdu záchranné služby postarali o všechny zraněné účastníky nehody.

Po příjezdu několika posádek záchranářů byli všichni zranění předáni do jejich péče a následně převezeni do nemocnice. Hasiči zabezpečili havarovaná auta proti požáru a odpojili autobaterie. Po vyšetření nehody Policií ČR odtáhli obě auta mimo vozovku.

K dopravní nehodě osobního vozidla došlo u obce Zdobín. Na místo události vyjeli profesionální hasiči ze Dvora Králové nad Labem a Hořic. Při příjezdu první jednotky na místo určení bylo osobní vozidlo Kia Sephia v příkopu.

Řidičku vytáhla ještě před příjezdem hasičů posádka kolem­jedoucího autobusu. Žena byla zraněna a převezena záchrannou službou do nemocnice. Hasiči zabezpečili vůz proti požáru a úniku provozních kapalin. Vyproštění havarovaného automobilu z příkopu si zajistila sama majitelka. Příčiny nehody šetří Policie Č

Jedna osoba byla zraněna při nehodě osobního vozidla na Revoluční třídě v Novém Bydžově. Na místo události vyjeli místní profesionální hasiči. Ti po příjezdu na místo zjistili, že řidič osobního vozidla z dosud nejasných příčin vyjel ze silnice a narazil do zdi domu.

Muž byl ošetřen a následně převezen záchrannou službou do nemocnice. Hasiči zabezpečili havarovaný vůz proti požáru a odpojili autobaterii. Po zadokumentování události Policií ČR odtáhli auto mimo vozovku. Příčiny nehody jsou v šetření Policie ČR.