Neděle 29. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Následky nehody, při které havaroval řidič osobního automobilu značky Toyota Yaris v Náchodské ulici v Táboře. Řidič vozu vyváznul bez zranění, z olejové vany vozu vytekl na vozovku olej. Ten zasahující hasiči z vozovky odstranili pomocí sorbentu.

K nehodě se dostavil také pracovník Technických služeb města Tábor, který zajistil elektrické vývody přelomeného sloupu veřejného osvětlení. Jelikož řidič s havarovaným autem z místa nehody odjel, velitel zásahu od Policie ČR získal informaci o tom, kde se nachází. Hasiči jej následovali a zajistili vůz proti dalšímu úniku.

K dopravní nehodě vyjeli večer profesionální hasiči z Nové Paky. Řidič osobního vozidla Suzuki Swift v Nové Pace narazil do sloupu veřejného osvětlení a skončil mimo vozovku. On i spolujezdkyně byli při nehodě zraněni. Při příjezdu jednotky na místo byli oba účastníci nehody v péči záchranné služby.

Zasahující hasiči zajistili havarovaný vůz proti požáru a úniku provozních náplní. Po zadokumentování události Policií ČR vyprostili vozidlo zpět na vozovku. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Bez zranění se obešla dopravní nehoda, která se stala v Javorníku. Řidič osobního vozidla z dosud nejasných příčin vyjel ze silnice a skončil v potoce. Auto se navíc převrátilo na bok. Na místo události vyjeli krátce po 18. hodině profesionální hasiči z Trutnova.

Při jejich příjezdu na místo byl řidič venku z auta a nejevil známky zranění. Přivolaná záchranná služba muže prohlédla a ponechala na místě nehody. Hasiči zabezpečili vůz proti požáru a vytáhli ho zpět na vozovku. Příčiny nehody šetří Policie ČR.