Sobota 28. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Jičínští profesionální hasiči vyjeli v 15:48 hodin k dopravní nehodě, která se stala na nábřeží Irmy Geisslové v Jičíně. Osobní vozidlo Fiat Punto skončilo po nehodě v korytu řeky Cidliny. Událost se obešla bez zranění. Hasiči zkontrolovali vozidlo, zda nedochází k úniku provozních náplní, odstranili náletové křoviny a pomocí vyprošťovacího automobilu vytáhli fiat zpět na vozovku. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Dvě jednotky profesionálních hasičů z Jaroměře a Hradce Králové – stanice Pražská vyjely včera odpoledne k dopravní nehodě, která se stala na hlavní silnici mezi Hradcem Králové a Jaroměří. U obce Trotina se srazila dvě osobní vozidla. Při nehodě byli zraněni tři lidé, které přivolaná záchranná služba převezla k vyšetření do nemocnice. Hasiči zajistili havarovaná auta proti požáru a úniku provozních kapalin. Po zadokumentování události Policií ČR odtáhli vozidla mimo hlavní silnici. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Jednotka profesionálních hasičů z Jičína s jedním zásahovým vozidlem vyjela k ohlášenému požáru vozidla na silnici č. I/16 u obce Dřevěnice. Po příjezdu hasičů na místo bylo zjištěno, že došlo k požáru brzdového obložení kola na návěsu kamionu Man. Požár byl zlikvidován ještě před příjezdem jednotky. Hasiči zkontrolovali tahač i návěs a místo předali řidiči kamionu. Příčinou vzniku požáru byla technická závada. Hmotná škoda byla odhadnuta na jeden tisíc korun. Při požáru nebyl nikdo zraněn.