Pátek 11. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Česká republika

Hasiči z Nepomuku zajistili místo nehody osobního a dodávkového auta, která se stala za Nepomukem ve směru na Kozlovice. Obě vozidla zůstala po střetu na vozovce. Hasiči povolali na místo ZZS, ta odvezla řidičku OA do nemocnice.

Hasiči na místě po dobu zásahu a policejního vyšetřování řídili dopravu. Po zadokumentování dodávka odjela z místa po vlastní ose a OA hasiči odstavili mimo komunikaci. Vozovku očistili od použitého sorbentu a polámaných částí karoserií.

Jednotka HZS Ústeckého kraje ze stanice Děčín a dobrovolná jednotka z Horního Žlebu vyjely k požáru střechy v areálu Četransu v Malšovicích na Děčínsku. Hasičům se s pomocí výškové techniky a vysokotlakého proudu podařilo dostat plameny rychle pod kontrolu.

Požár lokalizovali v 11:26. Po té rozebírali plechovou střechu dohašovali skrytá ohniska. Požár byl kompletně zlikvidován ve 12:13. Příčinou vzniku požáru byla nedbalost při manipulaci s otevřeným ohněm během opravy střechy. Škoda byla předběžně odhadnuta na několik desítek tisíc korun.

Foto: Miroslav SvobodaHZS Ústeckého kraje