Sobota 28. září 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

U 53. kilometru dálnice D5 za exitem Mýto ve směru na Rozvadov narazilo zezadu osobní auto do jedoucího kamionu. Vozidlo se celou motorovou částí zapasovalo pod návěs. K dopravní nehodě vyjeli hasiči z Rokycan společně s hasiči ze Středočeského kraje – z PS Hořovice. Řidiči OA pomohl vystoupit z vozidla náhodný svědek. Řidič přes děsivě vyhlížející nehodu vyvázl pouze s poraněním ruky.

Do nemocnice k dalšímu ošetření ho odvezla ZZS. Hasiči zlikvidovali pomocí sorbentu uniklé provozní kapaliny. HAsiči vyprostili OA zpod návěsu a pomohli ho naložit na odtahovou službu. Provoz byl po dobu zásahu sveden do jednoho jízdního pruhu. Dopravní značení zajistila SSÚD.

Policie si vyžádala hasiče z PS Košutka k odstranění následků dopravní nehody kamionu a osobního auta, která se stala na obchvatu Třemošné. Během likvidačních prací ZZS odvezla do nemocnice jednu zraněnou osobu. Hasiči odklidili z cca 50 metrů čtverečních silnice rozbité dlaždice, které se vysypaly z nákladového prostoru kamionu, a uniklý olej. Silnice byla zhruba na hodinu uzavřena, policie odkláněla dopravu přes Třemošnou.